CONGRES NATIONAL DE MEDICINĂ INTERNĂ LA CALIMANESTI

miercuri, 10 aprilie 2019

 

 

Cunoscându-se foarte bine puterea  şi capacitatea organizatorică a celor din turismul balnear vâlcean, din staţiunile balneoclimaterice de pe valea Oltului, Ministerul Sănătăţii din România, organizează în perioada 11-12 aprilie 2019 în staţiunea Călimăneşti-Căciulata „Congersul Naţional de Medicină internă”.

Această manifestare va avea un caracter internaţional, deoarece au fost invitaţi să participe din străinătate o serie întreagă de specialişti din domeniul medicinei interne. În acest sens, stimaţi cititori vă informăm că lucrările acestui simpozion se vor derula la Hotel Cozia în Sala mare de festivităţi începând cu orele 10:00 dimineaţa.

Pe lângă specialiştii din străinătate dar şi din întreaga ţară, au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai  Ministerului sănătăţii cât şi ai altor structuri organizatorice cu atribuţii în domeniul sănătăţii.

Când facem această precizare ne gândim la faptul că în sala de conferinţe pot fi văzuţi o serie întreagă de specialişti care lucrează nemijlocit în domeniul turismului balnear din România.

Un fapt extrem de îmbucurător, şi noi vâlcenii trebuie să ne mândrim cu acest lucru, este că de la microfonul simpozionului va vorbi un vâlcean de-al nostru, renumitul conf.univ. dr. Corneliu Zeana.

Domnia sa va prezenta comunicarea „Rolul staţiunilor din Vâlcea în reţeaua balneară românească şi europeană”. Ziarul nostru cât şi televiziunea Vâlcea 1, prin reprezentanţii săi autorizaţi vor fi prezenţi pe parcursul celor trei zile la lucrările  simpozionului. Intenţionăm să vă aducem la cunoştiinţă într-un număr viitor al ziarului nostru impresii, păreri, dar şi modul cum s-au desfăşurat lucrările acestui interesant şi inedit simpozion organizat pe meleagurile vâlcene.

 

 

Nicolae Dinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe