Sparle si soparle, 04.04.2019

joi, 4 aprilie 2019
  • Miercuri, 3 aprilie, Agenția Națională de Integritate a comunicat că s-a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Ion Croitoru, viceprimar și consilier local în cadrul Consiliului Local Băbeni, Județul Vâlcea. Concret, în perioada 29 iunie 2016 - 20 iunie 2018 a deținut si exercitat simultan funcția de viceprimar și pe cea de administrator în cadrul unei societăți comerciale. De asemenea, în perioada 23 august 2016 - 28 martie 2017 a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Liceului „George Țărnea” Băbeni. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 87, alin (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

 

  • După exact patru ani de mandat, consilierul județean liberal Victor Popescu a fost „mazilit” zilele trecute din fruntea ADI Salubrizare. Din februarie 2015 și până în prezent, Victor Popescu a produs în cadrul asociației numai haos, proastă organizare a licitațiilor de salubrizare, dar și creșterea artificială a prețului la gunoiul menajer din mai multe localități din județul Vâlcea. Pe deaspura, fostul președinte ADI Salubrizare nu a „uitat” să-și angajeze mai mulți colegi liberali în cadrul asociației. În aceste condiții, era de așteptat „decapitarea” lui Victor Popescu, în locul său fiind ales Adrian Cosac, primarul comunei Vlădești, un om care s-a dovedit integru și de bună intenție.

 

  • Noul șef (împuternicit) al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Sorin Ovidiu Oară (41 de ani), pare să fie singurul „boss” al IPJ care nu a făcut nici o zi de studii care să aibă o cât de mică legătură... cu Poliția. Din CV aflăm că Sorin Ovidiu Oară are Liceul Tehnologic „General Magheru”, apoi Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Pitești, Universitatea „Spiru Haret” și studii postuniversitare la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” - Facultatea de Științe Economice. Prima angajare a lui Sorin Ovidiu Oară are loc în anul 2006, când este numit direct împuternicit adjunct șef la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, unde a desfășurat activități în domeniul... financiar-contabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe