Sparle si soparle, 01.04.2019

luni, 1 aprilie 2019

• În ciuda faptului că situația politică din cadrul PNL Vâlcea a rămas „în coadă de pește”, cei doi consilieri județeni liberali Samoil Vîlcu și Roxana Călina Roșu continuă să voteze liberi, fără a mai asculta de indicațiile aberante ale „ciobanului” Buican. Așa s-a întâmplat și la ședința Consiliului Județean de vineri, 29 martie, când cei doi nu au votat alături de ceilalți consilieri PNL și au susținut majoritatea PSD-PER-ALDE. Fostul președinte Gică Păsat a acuzat conducerea CJ Vâlcea de împărțire a banilor către primării pe „criterii politice” și a cerut grupului PNL să voteze împotriva alocărilor de fonduri, dar, din nou, cei doi consilieri liberali au judecat în mod rațional și au votat la două proiecte de hotărâri alături de actuala majoritate din Consiliul Județean.

• Zilele trecute, Guvernul României a aprobat modelul steagului comunei Nicolae Bălcescu, judeţul Vâlcea. Considerată drept adevărata imagine a unei comunităţi rurale, stema este blazonul şi cartea de vizită a oamenilor ce convieţuiesc pe meleagurile respective și simbolizează într-o formă concentrată, tradiţiile istorice, precum şi realităţile economice şi social-culturale locale, specifice fiecărei unităţi administrativ-teritoriale. Întrucât legea permite posibilitatea arborării și folosirii, pe teritoriul unităţii administrativ-teritoriale, alături de steagul României, al UE și al județului după caz, a unui steag unic şi reprezentativ, Guvernul a considerat că era necesară aprobarea proiectului modelului de steag al comunei Nicolae Bălcescu.

• Recent, consiliul de administraţie al societăţii Băile Govora SA a decis numirea doamnei Elena Violeta Nițescu (46 de ani), de profesie inginer, în calitatea de director general al societății. Durata mandatului de director este până la data de 31 ianuarie 2020, cu posibilitate de prelungire.

• O anumita doamna de la Serviciul Personal din Primaria Ramnicu Valcea trebuie trimisa la reeducare, lipsindu-i cei 7 ani de-acasa, de bune maniere. Aceasta doamna aroganta si plina de ifose se comporta execrabil cu unii dintre angajatii institutiei, pe care-i trateaza ca pe niste sclavi aflati pe plantatie. Sa va fie rusine, doamna B. pentru aceasta atitudine, mai ales pentru modul in care v-ati comportat recent cu o ADEVARATA DOAMNA de 65 de ani, angajata a Primariei Ramnicu Valcea de zeci de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe