Joi, 28 martie a.c., Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, împreună cu Directorul General RAJDP Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu, s-au deplasat în teren pentru a verifica stadiul mai multor lucrări care se desfăşoară pe drumurile judeţene, în Comuna Scundu şi Comuna Stoeneşti.

În prezent, pe DJ645 Zăvideni-Orleşti-Scundu se toarnă covor asfaltic km15+500÷16+50 pe o lungime de 1060m şi se execută lucrări de completare acostamente, cu piatră spartă, curăţire şanţuri dar şi lucrări de siguranţă rutieră. Tot pe acest sector de drum sunt în execuţie rigole betonate în lungime de aproximativ 350m, iar în următoarea săptămână vor începe lucrările la zidul de sprijin în lungime de 15m de la km9+450.

La următoarea deplasare, pe DJ604A, Stoeneşti-Bărbăteşti-Costeşti km4+100÷5+100 lucrările sunt în plină desfăşurare, se execută lucrări de covoare asfaltice pe un tronson de 1km. Prin execuţia acestor lucrări vor fi îmbunătăţite condiţiile de circulaţie pentru toţi participanţii la trafic, precum şi calitatea vieţii locuitorilor din zonă.

Totodată, în cadrul deplasării, a fost analizată posibilitatea ca în perioada următoare să se demareze lucrări de consolidare a DJ677F, Popeşti-Şirineasa-Slăviteşti, pe sectorul cuprins între km8+00÷9+200. Astfel se continuă lista proiectelor pentru modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii rutiere a Judeţului Vâlcea.