Sens giratoriu construit greșit de două ori! Primăria Ramnicului va reface lucrarea

marți, 26 martie 2019

Un sens giratoriu din Vâlcea a devenit oroarea șoferilor care trec zilnic în acea zonă. Deși a fost construit de două ori, se pare că oamenii firmelor autorizate au dat rateu în ambele situații.

Deși, prin definiție, un sens giratoriu este menit să ușureze circulația, de data aceasta situația stă cu totul altfel: mai mult încurcă, potrivit valurilor de reclamații care au asaltat primăria.

Oamenii revoltați susțin că acest sens giratoriu este de fapt o bătaie de joc construită pe banii europeni, care are ca scop să cheltuiască inutil banii veniți de la Bruxelles, potrivit digi24.
Construcția a fost terminată acum 5 ani și face parte dintr-un proiect de modernizare care a costat 23 de milioane de lei, ,,dar nu valorează nimic'', spun revoltaţi şoferii.

Pentru cine locuiește sau a trecut prin Râmnicu Vâlcea, această informație nu îi este deloc străină, căci cu siguranță s-a lovit inevitabil de acest sens giratoriu care leagă şoseaua de centură şi un cartier foarte populat din Râmnicu Vâlcea. Șoferii se plâng încontinuu de faptul că sensul giratoriu „iese” din centrul intersecţiei cu un metru, astfel că maşinile și mai ales camioanele, ajung să încalece bordura.

Potrivit digi24, șoferii au foarte multe nemulțumiri legate de această construcție incomodă:,, E strâmb tare. O să vedeţi cum se înconvoaie maşina ca să fac stânga'', ,,Vii mai tare, te răstorni. Şi greu, şi foarte denivelat, adică făcut de doi lei''.

Primisiunile reușitei în cea de-a treia încercare sunt mari și vin din partea primăriei, care susține că această nouă reconstrucție va fi suportată din bugetul primăriei: ,,Vom lărgi foarte mult, cel puţin 6 metri, stânga, dreapta, est, vest, nord, sud în aşa fel încât sensul să fie aşa cum prevede legea'', a declarat Mircia Gutău, primarul oraşului Râmnicu-Vâlcea potrivit a1.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe