Declaratie socanta a liderului de sindicat de la USG, Adrian Mugioiu: Directorul Witold Urbanowski este interesat doar de profit! Se pune in pericol viata salariatilor si mediul inconjurator!

marți, 26 martie 2019

Declaratie socanta a liderului de sindicat de la CIECH Romania (Uzinele Sodice Govora), Adrian Mugioiu, in ședința Comisiei de Dialog Social, care s-a desfasurat la sediul Prefecturii Judetului Valcea: „Situația de la Ciech Sodă devine critică, 100 de persoane urmează a fi concediate ca urmare a reducerii furnizării agentului termic cu 20 de procente de către CET Govora. Riscul de a pune în pericol securitatea și sănătatea, chiar viața la locul de muncă a salariaților rămași și a mediului înconjurător. Urbanowski este interesat doar de profit care mare parte a intrat doar în creșterea producției. Reducerea salariaților cu 20% va pune clar în pericol viitorul societății. Administrația Ciech de când a venit a fost interesată doar de tăierea de capete. Din 3000 de salariați am ajuns să fim 590 în condițiile în care nu s-a adus vreun robot care să înlocuiască munca vie. Avem o muncă grea. Semnalul este foarte clar, în condițiile în care se va face concedierea, nu are rost să ne continuăm activitatea în aceste condiții”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Declaratie socanta a liderului de sindicat de la USG, Adrian Mugioiu: Directorul Witold Urbanowski este interesat doar de profit! Se pune in pericol viata salariatilor si mediul inconjurator!”

  1. Gheorghe , gheorghe , cam tirziu realizezi cit de jigodos esti! Ai mintit fara jena sodistii ca sa-ti fie bine iar acum faci pe umilul in slujba sodistilor sclavi pe care i-ai tradat mereu sa-ti fie tie si tuturor otrepelor bine.
    Nimic nu te mai spala pentru raul facut acestor oameni care s-au increzut in tine , jeg uman ce esti. Timpul va demonstra ca , impreuna cu toti ceilalti catei , catelandri si javre ati inselat credinta unor oameni de buna credinta sa va fie voua bine.
    Daca nstitutiile statului si-ar face datoria , atunci ar iesi la iveala toate hotiile si furaciunile ce le-ati patronat. ITM Valcea este principalul vinovat pentru situatie deoarece nu cerceteaza nimic ci ia de bune ceea ce le relateaza sefa de obiectiv. Alte jeguri.
    Dar este bine ca ati cumulat ca sa aiba cu ce sa va cumpere luminari urmasii. Drum bun pigmeilor jigodosi si mincatori de KKT.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe