Vezi de ce USR Vâlcea îl atacă permanent in haita pe Dan Ponoran. Șeful spitalului, luat la tinta de latraii USR!

miercuri, 20 martie 2019

Vezi de ce USR Vâlcea îl atacă permanent pe Dan Ponoran. Șeful spitalului, ,”țintă vie”

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, medicul Dan Ponoran, a devenit ,,țintă vie” pentru USR Vâlcea - scrie jurnalistul Crisu Popescu de la publicatia Gazeta Valceana. Măcar lunar, dacă nu chiar mai des, USR își construiește campanii publice prin postări pe rețelele de socializare și prin comunicate împotriva managerului SJU. Sigur că este de criticat orice, fiindcă totul este perfectibil, mai ales o instituție unde ,,infuziile” cu dotări și personal au stagnat mulți ani. Însă nu poți să nu recunoști că spitalul arată altfel, că dotările sunt de la lună la lună mai perfomante, iar actul medical – de voie, de nevoie – se schimbă în bine. Atacurile contra lui Ponoran ar putea fi pertinente, dacă nu ar fi făcute în stil USR: pline de venin, în mare parte exagerate și nefondate.

Există un motiv ascuns pe care Dan Ponoran nu-l spune public și nici nu ne așteptăm să-l recunoască, fiindcă nu e prima dată când se complace în postura de ,,sac de box” chiar și atunci când e nevinovat. În timpul strângerii de semnături pentru campania ,,Fără penali în funcții publice” organizată și desfășurată de USR (deci, o acțiune politică, oricât de civic și frumos ar suna titlul ei), câțiva activiști injectați cu tupeu au intrat în spital să adune semnături. Ce nu au făcut ,,greii” politicii locale (Constantin Rădulescu, Mircia Gutău sau Cristian Buican) au încercat să facă cei din USR. Adică să folosească spitalul într-o acțiune pur politică pe față, fără ,,perdea”, fără nicio formă de mascare, jucând în stilul lor. În forță! Bineînțeles că Ponoran i-a poftit afară.

Gestul a fost similar unei declarații de război. USR trimite comunicate la foc automat în care îl acuză pe Dan Ponoran de diverse (unele reale, altele nu), proclamând sus și tare că ,,sănătatea nu are culoare politică.” Păi dacă n-are, de ce a dorit USR să folosească spitalul pentru o acțiune politică?! Sau dacă managerul i-ar fi lăsat să strângă semnături, ar mai fi declanșat ,,lătratul în haită” pe rețelele de socializare?!

Foto: Gazeta Valceana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Vezi de ce USR Vâlcea îl atacă permanent in haita pe Dan Ponoran. Șeful spitalului, luat la tinta de latraii USR!”

  1. Liderul USR Valcea este angajat al CSR si probabil ca aceasta este linia trasata de catre sefa de colectiv si toate celelalte scursuri din jurul jegurilor poloneze. Lumea trebuie sa inteleaga ca , nimic nu este vesnic si toate nimicurile vor da socoteala intr-o buna zi.
    Medicul Ponoran Dan trebuie sa-si faca datoria iar ramnicenii il vor aprecia in continuare. Este totusi de neinteles de ce acesti polonezi actioneaza impotriva celor care le-au facut numai bine.
    Poate cu aceasta ocazie , gusatul de la CJ va intelege misiunea de a-l linge prin partea din spate de catre liderul de sindicat de la CSR , un alt gheorghe jigodos.
    Treziti-va oameni buni , din conducerea judetului - daca puteti fi numiti asa - pina nu va fi prea tirziu.
    Jegurile nu trebuie bagate in seama ci trebuiesc puse la punct. Nu va lasati sensibilizati de zlotii acestor nesimtiti polonezi. Probabil ca acesta este si scopul pentru care vine mereu la Ramnicu Valcea , ambasadorul polac. Linguseala si pupatul in fund.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe