Valcean arestat pentru mai multe furturi in Italia. Prejudiciu: 781.000 euro

marți, 19 martie 2019

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Postului Ionești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat de 24 de ani.

Polițiștii au executat, ieri, un mandat de arestare, față de un bărbat din comuna Ionești, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 6 luni pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de furt calificat. În perioada octombrie 2015-februarie 2016, cel în cauză ar fi inițiat și constituit un grup infracțional organizat, prin intermediul căruia, împreună cu alte persoane, ar fi fost comise mai multe fapte de furt, pe raza statului italian.

Astfel, în noaptea de 14/15 noiembrie 2015, alături de membrii grupului, bărbatul ar fi pătruns într-un centru spa, din localitatea Rolo, de unde ar fi sustras bunuri de aproximativ 431.260 de euro. De asemenea, în noaptea de 5/6 decembrie 2015, membrii grupului ar fi intrat în sediul unei firme din orașul Sona și ar fi sustras bunuri de 350.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe