Reținut după ce a obţinut fraudulos credite de 60.000 de lei

marți, 19 martie 2019

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea, suspectat că a obţinut fraudulos credite de 60.000 de lei, a fost reţinut, marţi, de poliţiştii argeşeni.

Bărbatul ar fi contractat mai multe credite de nevoi personale de la diferite instituţii financiare nebancare, de tip IFN. Acesta ar fi falsificat mai multe documente şi ar fi accesat mai multe bancomate, obţinând în acest fel, în mod fraudulos, diverse sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei - mentioneaza adevarul.ro

"Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii au mai efectuat în această dimineaţă (marţi -n.r.) două percheziţii domiciliare, la două locuinţe de pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Vâlcea. Cu această ocazie au fost descoperite două laptopuri, două routere, două unităţi de memorie, trei telefoane mobile şi documente, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", precizează IPJ Argeş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe