SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 29-30 // Vâlcea, 90% campioana României! » Final dramatic, cu gol în ultima secundă

joi, 14 martie 2019

AM INVINS!!! VALCEA ESTE CAMPIOANA!!!
CSM București s-a impus dramatic, la Vâlcea, în fața lui SCM, scor 30-29, în „meciul de titlu” din Liga Națională de handbal feminin, dar oltencele sunt 90 % campioanele României, deoarece au avantajul rezultatelor directe.

Vâlcea păstrează avantajul directelor: e campioană dacă nu se mai încurcă în ultimele 6 etape, indiferent de rezultatele CSM-ului!
Vâlcea n-a mai cucerit titlul din 2013, de la desființarea Oltchimului.
Clasamentul la vârf DUPĂ MECIUL DE AZI:
Echipă Meciuri Puncte
1. SCM Rm. Vâlcea 18 51
2. CSM București 17 48
O victorie în Liga Națională de handbal feminin este recompensată cu 3 puncte. Pentru egal, echipele primesc un punct.

Prima repriză a avut un ritm demn de o finală a campionatului. CSM București a început mai bine, pe fondul intervențiilor excelente ale porțăriței Jelena Grubisic, care a terminat prima parte cu 6 parade. Pivotul sârb Marija Petrovic a fost protagonista jocului vâlcencelor, luptându-se eroic pe semicerc cu Cvijic. Actul de debut s-a încheiat la egalitate, scor 12-12.

CSM București a ieșit cu o energie suplimentară de la cabine. Pătrunderile incisive ale lui Omoregie și Radicevic au dus rapid campioana la 6 goluri distanță. Ucraineanca Irina Glibko a avut însă o tresărire de orgoliu cu un sfert de oră înainte de final, a luat acțiunile pe cont propriu și a redus diferența la un singur gol cu 10 minute rămase din joc!

Diferența s-a menținut în limitele a două goluri, făcând finalul unul dramatic. Vâlcea a avut șansa să închidă definitiv calculele cu 7 minute înaintea ultimului fluier. Ana Maria Popa a irosit un contraatac, încercând să o lobeze pe Paula Ungureanu. Radicevic a ratat și ea același procedeu la acțiunea imediat următoare. Bucureștencele s-au precipitat, au cedat două mingi pe greșeli la construcție.

Spanioloaica Fraga Fernandez a dat loviturile decisive, marcând două goluri de excepție în ultimele 3 minute. Cu 3 secunde înaintea finalului, la 29-29, bucureștencele au reușit să salveze o victorie cu un gol de la centrul terenului, la care gazdele au protestat îndelung.

12 goluri
a reușit ucraineanca Irina Glibko, interul stânga de la Vâlcea, cea mai bună marcatoare de pe teren

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București 29-30
S-a terminat partida!

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe