Sparle si soparle, 14.03.2019

miercuri, 13 martie 2019
  • Cu toate că deține peste 77,15% din acțiunile Complexului Energetic Oltenia, ministrul Economiei, anonimul Nicolae Bădălău, se „spală pe mâini” de problema conturilor blocate la Primăria Alunu, în urma unui proces câștigat de CEO, spunând sec că problematica aceasta nu se regăseşte în aria de competenţă... a Ministerului Economiei. Până în prezent, după eforturi majore, Primăria Alunu a reuşit să achite 12 miliarde de lei vechi, iar pentru restul a ajuns la o înţelegere cu CEO - plata să se facă eşalonat. Complexul Energetic Oltenia s-a „răzgândit” acum şi vrea toţi banii o dată, aşa că a blocat conturile primăriei. Este limpede că primăria nu are de unde să achite... 250 miliarde de lei vechi dintr-o dată şi trebuie găsite soluţii raţionale.

 

  • Recent, a avut loc ședința acționarilor de la VILMAR Vâlcea, în prezenţa următorilor acţionari, deţinând 100% numărul total de drepturi de vot în societate: Genoyer SAS (cu 1,93 milioane de acţiuni, reprezentând 99,9982% din capitalul social); UTM SA din Luxemburg (deţinând un număr de 33 acţiuni, reprezentând 0,0017% din capitalul social al societăţii). Astfel, acționarii SC Vilmar SA au aprobat propunerea de reînnoire a mandatului de membru şi preşedinte al Consiliului de Administraţie a lui Olivier Thieblin, pentru un mandat de 3 ani. Membrul şi preşedintele reînnoit al Consiliului de Administraţie al SC Vilmar SA trebuie să deţină toate drepturile şi obligaţiile prevăzute de actul constitutiv al societăţii şi de legislaţia română. Preşedintele reînnoit al Consiliului de Administraţie al societăţii renunţă să primească o remuneraţie în cadrul mandatului său.

 

  • A trecut iată un an de la cumpărarea fostului Motel Capela și nici până astăzi, firma Xavitel nu a demarat lucrările de modernizare și reabilitare a clădirii. Abia acum, reprezentanții firmei au depus la Primăria Râmnicului cererea de demolare a imobilului, fiind eliberat certificatul de urbanism nr. 272/2019 pentru SC Xavitel Business SRL, pentru vechiul motel situat pe Aleea Castanilor nr. 19. „Este adevărat, firma noastră a achiziționat Complexul Capela, lucru de care suntem mândri, având în vedere istoria sa. Vom investi masiv şi în maximum trei ani îl vom transforma într-un complex de patru sau cinci stele. Era păcat ca un astfel de obiectiv să rămână în paragină şi să se aleagă praful de el”, a declarat în 3 martie 2018 pentru un ziar local directorul firmei Xavitel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe