Comunicat calomnios al liberalului Cristian Buican despre Primăria Berislăvești

duminică, 10 martie 2019

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican continuă activitatea penibilă în care s-a afundat de o vreme în politica locală vâlceană. Se ceartă cu toată lumea și cu organizații interne PNL și cu lideri din opoziție! Pentru comuna Berislăvești miza este simplă, vrea cu tot dinadinsul să-și impună oamenii din partid în detrimental ex- primarului Ion Bușagă. Dar nu prea reușește! Au fost ani întregi în care Cristian Buican și ”locotenenții” lui au încercat să blocheze proiectele comunei, au făcut contestații, au trimis fluturași la oamenii locului, au făcut scandal, au construit dosare penale … le-au făcut pe toate!

De ceva vreme au reușit să obțină condamnări penale pentru primarul Ion Bușagă care și-a pierdut calitatea oficială. Dar cu toate astea tot nu reușește să-și vadă oamenii lui înfruptați în cașcavalul construit de unul dintre cei mai buni primari al nordului timp de peste 15 ani! Și dacă nu acum, când? Primaria Berislăveștiului este încărcată de proiecte de infrastructură (drumuri, podețe, grădinițe, reabilitări, balastări

În urmă cu două zile, într-un comunicat de presă, „gospodarul din Perișani” a adus alte acuzații la adresa fostului primar Ion Bușagă.

Cristian Buican, atâta timp cât mai este la putere PPE în Europa, ar trebui în numele statului de drept să deschidă dosar penal la toți cetățenii din comuna Berislăvești pentru refuzul de intrare în legalitate. Acești cetățeni îl votează primar pe Ion Bușagă numai din primul tur (ultimele alegeri locale 83%)!

Dăescu-Chirea Narcis (http://cozia-info.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe