Urmărire ca în filme la Vâlcea. Un tânăr a fugit de sub ochii polițiștilor

vineri, 8 martie 2019

 

Polițiștii din Vâlcea au urmărit mai bine de trei kilometri, un tânăr în vârstă de 24 de ani care a condus o maşină neînmatriculată şi a încercat să fugă de poliţişti.

Tânărul în vârstă de 24 de ani din Olt, s-a ales cu dosar penal după ce a condus pe un drum public din Vâlcea o maşină neînmatriculată şi a încercat să fugă de poliţişti, scrie Agerpres.

"Conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care poliţistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea autovehiculului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanţă de 3 kilometri, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, iar pentru că a fugit de poliţişti, el va avea permisul de conducere suspendat câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe