Un valcean si-a SECHESTRAT SOŢIA şi cei PATRU COPII într-o cameră ÎNTUNECATĂ!

sâmbătă, 2 martie 2019

# Bărbatul, cu domiciliul în Moşoaia, a ajuns după gratii şi are de executat aproximativ trei ani de puşcărie!

Marian Ciobotea, escortat la arest
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele lui Marian Ciobotea, de 49 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul, care locuieşte la Moşoaia, a fost condamnat de Judecătoria Piteşti la doi ani, trei luni şi 946 de zile închisoare pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie şi a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Vă reamintim că, în decembrie 2018, timp de două săptămâni şi-a sechestrat soţia şi cei patru copii, pretextând că-i protejează. În martie bărbatul a ajuns în arest, după ce una dintre fiice l-a minţit că merge la şcoală şi s-a dus la Poliţie.

Individul a avut mai multe condamnări pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, ultraj, înşelăciune şi dare de mită. În 2017, când era la închisoare, a cerut contopirea pedepselor, iar instanţa l-a condamnat la şapte ani de puşcărie în regim de detenţie, din care a executat aproximativ trei ani.

În ziua în care a fost eliberat, s-a dus acasă şi sub pretextul că-i protejează, timp de două săptămâni şi-a sechestrat soţia şi cei patru copii. I-a închis într-o cameră, le dădea mâncare cu porţia şi-i agresa, iar în plus a bătut nişte pături în geam, chipurile să nu intre frigul, scopul real fiind să nu vadă nimeni ce se întâmplă.

Cei doi sunt căsătoriţi de zece ani şi au trei copii, doi băieţi de trei şi cinci ani şi o fetiţă de nouă ani. Marian Ciobotea a mai fost căsătorit, dar i-a murit soţia şi a rămas cu o fetiţă de 15 ani crescută de actuala nevastă. Sub pretextul că merge la şcoală, puştoaica a anunţat poliţia, iar oamenii legii au mers la Moşoaia şi l-au ridicat pe bărbat.

Sursa: ziarulargesul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe