Reţinut după ce şi-a agresat concubina, care avea ordin de protecţie provizoriu

marți, 26 februarie 2019

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești cercetează un tânăr de 27 de ani, după ce și-ar fi agresat concubina și mama acesteia.

Polițiștii au fost sesizați, ieri, prin apel telefonic, de o tânără de 19 ani, din Bălcești, cu privire la faptul că, fostul său concubin, a pătruns fără drept în locuința acesteia și îi adresează amenințări cu acte de violență, atât ei cât și mamei sale, deși avea ordin de protecție provizoriu emis, din data de 22 februarie a.c..

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, identificându-l pe tânărul de 27 de ani, iar datorită comportamentului violent, polițiști au procedat imediat la imobilizarea și încătușarea tânărului și conducerea acestuia la sediul poliției.

În fapt, tânărul fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul curții locuinței, iar cu o cărămidă a spart geamul ușii de la intrare, a pătruns în interiorul casei și a început să facă scandal, să adreseze amenințări cu acte de violență, iar în cele din urmă agresând-o fizic pe mama fetei.

Datorită schimbărilor bruște de comportament și incoerență în vorbire, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină, fiind suspect de consumul unor substanțe psihoactive.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare, loviri și alte violențe și nerespectarea ordinului de protecție provizorie.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, iar în data de 26 februarie a.c., acesta o să fie prezentat Judecătoriei Bălcești, cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar mai putea int

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe