Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea: LIBERALII, DISPERAȚII POLITICII, S-AU INTOXICAT CU „APĂ DE PLOAIE”!

luni, 25 februarie 2019

 

Nu voi intra în detalii, însă, atât primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău, cât și reprezentanții Societății Apavil SA au prezentat foarte clar argumente care demonstrează, fără dubiu, că cetățenii municipiului nu vor fi nevoiți să plătească taxă pentru apa pluvială.
Prin această minciună grosolană, răspândită de peneliști sub sigla partidului, aceștia anunțau cu repeziciunea ”apei de ploaie” că nu mai pot de grija locuitorilor municipiului Râmnicu Vâlcea, care urmează, în opinia lor îngălbenită, să fie dezavantajați de deciziile majorității PSD-PER din Consiliul Local.
Evident că este o intoxicare marca PNL, ai cărui membri nu au argumente în dezbaterea politică și de aceea, într-un final, vor ajunge să se intoxice din punct de vedere politic și administrativ chiar și cu ”apă de ploaie”.
Nu a semnat nimeni ”fițuica”, au dat-o anonimă, sperând că vor reuși, în acest fel, să-i păcălească pe râmnicenii care au votat PSD și PER la alegerile locale.
Puterea nu se poate câștiga nici cu praf în ochi, nici cu apă de ploaie, iar dezinformările marca PNL sunt încercări de-a dreptul penibile, cu ajutorul cărora vor să câștige încrederea oamenilor.
Apavil SA este o societate comercială care nu se angrenează în jocuri politice și care își respectă clienții, anunțându-i, de fiecare dată, de modificările intervenite în politica tarifară.
Așadar, locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea pot să stea liniștiți, întrucât nu vor fi puși să plătească pentru apa de ploaie, iar hârtiile otrăvite ale peneliștilor le pot pune la coșul de gunoi. – Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe