Arestaţi pentru furturi de mii de lei

joi, 21 februarie 2019

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut miercuri, 20 februarie, doi bărbați din Râmnicu Vâlcea, bănuiți de săvârșirea mai multor furturi.

În dimineața zilei de 20 februarie, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au descins la locuința unui bărbat de 38 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

În fapt, în perioada iunie-octombrie 2018, acesta ar fi pătruns într-o locuință, de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în timp ce proprietarii au fost plecați, locuință din interiorul căreia au fost sustrase bunuri cu o valoare de peste 18.000 lei.

În urma efectuării percheziției domiciliare au fost descoperite o parte din bunurile sustrase.

Față de bărbatul de 38 de ani s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 21 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

În aceeaşi zi, din verificările și cercetările efectuate de polițiștii, din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a reușit identificarea unui tânăr de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea bănuit de comiterea mai multor furturi.

Potrivit poliţiştilor, perioada 29.10.2018-15.02.2019, tânărul ar fi sustras mai multe bunuri din incinta mai multor școli și vestiare prejudiciul fiind de peste 7.000 lei. Față de tânărul de 18 ani s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 21 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe