Faurecia Valcea este in CADERE libera?! Cauze: management defectuos si vanzari slabe!

miercuri, 20 februarie 2019

La pomul laudat, sa nu mergi cu sacul, spune o vorba din popor! Asa si cu Faurecia Valcea! Un grup de salariati valceni ai acestui mamut industrial ne-au trimis urmatoarea scrisoare:

Ne-am gândit ca ar fi interesant sa știe toti valcenii de viitorul (dacă mai exista) celui mai mare angajator din zona noastră si in acest context va prezentam cateva aspecte:
-Faurecia este pe un trend descendent din cauza managementului defectuos și vânzărilor slabe
- In fiecare luna se pierd in jur de 350.000 euro din cauza defectelor de fabricație, lipsei de implicație manageriale, probleme tehnice.
- In următoare perioada fabrica se va inchide câte o zi pe luna( ex. Vineri 22 feb, se discuta pentru 2-3Mai, etc)
- Angajații sunt obligați sa-și ia din zilele normale de concediu aceste zile
- Nu se mai plătesc orele suplimentare și sporurile chiar dacă angajații sunt forțați sa lucreze pentru obținerea targetelor (ce spune Inspectia Muncii?!)
- Vor începe disponibilizările in curând (pana in Paste)
- Mai mulți manageri (ex. adjunct Plant manager, HR, magazie, logistica, ) au fost forțați sa demisioneze deoarece au fost găsiți “vinovați “ de pierderile Faurecia Valcea, rezultat=au plecat, pierderile au crescut
- Atmosfera este tensionata in producție deoarece oamenii sunt amenințati verbal de către managerii de linii. Sindicat liber sa-i apere pe angajații nu exista, sunt doar niște reprezentați manipulați de conducere.
Prin coincidenta sau nu, toate aceste lucruri și fapte au apărut de când la conducere a fost numit un oarecare moldovean, venit din ceata, cu un comportament verbal foarte agresiv și pus pe fapte mari- distrugerea unei fabricii, pe nume Bogdan Cornea.
Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments on “Faurecia Valcea este in CADERE libera?! Cauze: management defectuos si vanzari slabe!”

  1. Asa le trebuie.Am lucrat la ei ,au angajat toti retardatii si analfabetii si vor sa obtina calitate.De oamenii buni cum am fost si eu si-au batut joc si am plecat.Pacat ca raman bietii oameni saraci pe drumuri

  2. Din pacate mai sunt si oameni amarati care trebuie sa puna o paine pe masa si nu au alta varianta dar nu ai de unde sa sti tu Vasile...!.Poate ne spui si noua unde lucrezi si cat castigi daca esti bun sa razi de suferinta altora....

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe