INFORMARE - Universitatea din Craiova – SCDP Vâlcea

luni, 18 februarie 2019

INFORMARE
Aceasta informare este efectuata de Universitatea din Craiova – SCDP Vâlcea,str. Calea lui Traian, 464, cod 220273 tel 0250/740885, [email protected] ce intentioneaza sa solicite de la ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ OLT/ Sistemul de gospodărire a apelor Vâlcea aviz de gospodarire a apelor/aviz de amplasament pentru desfasurarea activitatii udare pentru proiectul „ÎNFIINȚARE ȘI MODERNIZARE PEPINIERĂ POMICOLĂ, CONSTRUCȚIE HALĂ PENTRU OBȚINERE MATERIAL BIOLOGIC DE CĂTRE SCDP VÂLCEA” localizat in Municipul Rm. Vâlcea, DN 67 Căzănești, Jud VÂLCEA.
Sitemul de pompare si forajele sunt in funcțiune, investiția cu denumirea de mai sus este nouă. Ca rezultat al procesului de producție NU VOR REZULTA TEMPORAR/PERMANENT APE UZATE.
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului, dupa data de 04.02.2019.

Director SCDP VÂLCEA
Dr. Ing. Silvia PREDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe