DEMERSUL DEPUTATULUI PSD EUGEN NEAȚĂ, LA UN PAS DE A FI FINALIZAT. SALA SPORTURILOR “TRAIAN” VA FI PRELUATĂ DE PRIMĂRIA RAMNICU VÂLCEA !

luni, 18 februarie 2019
 

Demersul deputatului PSD Eugen Neață privind transmiterea Sălii Sporturilor “Traian”, aflată în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea, prinde contur.

Documentația privind actualizarea anexei 30 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și transmiterea unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea se află pe transparență decizională încâ de anul trecut. Acesta a primit toate avizele necesare de la ministere, iar ultimul pas este introducerea acesteia pe ordinea de zi a ședinței de Guvern.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_sala-sporturilor.jpg

“Adoptarea acestui proiect va permite administrației locale a municipiului să modernizeze atât sala cât și parcarea aferentă acesteia astfel încât să ofere, atât sportivilor cât și spectatorilor, condiții optime pentru performanță!

Sunt convins că ministrul Tineretului și Sportului, colegul meu Bogdan Matei va introduce acest proiect cât mai curând pe ordinea de zi a ședinței de Guvern. Acesta este ultimul pas care trebuie făcut pentru a putea fi preluată sala.

Colaborarea dintre președintele Consilului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău și parlamentarii PSD Vâlcea este una strânsă ceea ce aduce plus valoare județului nostru. Suntem o echipă unită care construiește pentru Vâlcea și vâlceni!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe