ACCIDENT! Două familii din Valcea care mergeau la Mănăstirea Prislop, la un pas de tragedie. Două fetițe și o gravidă, în stare critică după ce un șofer le-a izbit mașina

duminică, 17 februarie 2019
 

Cinci persoane, între care două fetiţe de 4 ani şi o femeie gravidă, au fost victimele unui accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă pe DN 66, în zona localităţii Băniţa din judeţul Hunedoara. Este vorba de două familii, rude între ele, care mergeau la mănăstirea Prislop.
Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul ar fi fost provocat de şoferul unei maşini care a pătruns pe contrasens în timp ce circula de la Haţeg spre Petroşani, a informat IPJ Hunedoara. În urma acestei manevre, maşina acestuia a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar, din sens opus, potrivit a1.ro

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi de la SMURD Petroşani şi Baru, între care şi un echipaj cu medic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, cinci dintre cele nouă persoane aflate în maşinile implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Petroşani.

Între victime se numără două fetiţe de 4 ani, care au suferit traumatisme craniene şi o contuzie la mâna stângă. O femeie gravidă în patru luni, în vârstă de 31 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranian şi contuzie la umărul stâng. De asemenea, doi bărbaţi, cu vârstele de 31 şi 29 de ani, au suferit traumatisme craniene şi contuzii la umăr şi la picior.

"Este vorba de două familii, rude între ele. Toate victimele sunt conştiente, cooperante", a precizat dr. Călin Dumitrescu.

Conform primelor informaţii, victimele accidentului sunt din judeţul Vâlcea şi se deplasau spre Mănăstirea Prislop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe