Secţia exterioară de la Bălcești a SJU Vâlcea va avea 40 paturi și 27 de angajați

sâmbătă, 9 februarie 2019

În data de 06.02.2019, începând cu orele 10.30, la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc o nouă întâlnire a Comisiei mixte, constituită la iniţiativa Preşedintelui al Consiliului Judeţean Vâlcea – Constantin Rădulescu, pentru stabilirea fundamentului legal, medical și financiar privind înființarea unei structuri medicale în oraşul Bălcești.

Comisia a stabilit ca în oraşul Bălcești, judeţul Vâlcea, poate fi înființată o secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgență Vâlcea cu servicii medicale de Recuperare Balneo-Fizio-Terapie, având 40 paturi, un număr de 27 angajaţi și o structură de gardă la domiciliu.

”Comisia va transmite de urgentă către Primăria oraşului Balcesti – proprietara spaţiului, o lista cu investiţiile care trebuie făcute pentru evaluarea și autorizarea spaţiului, astfel încât în luna mai 2019 să poată fi parcursă procedura de contractare a serviciilor medicale cu Casa Asigurărilor de Sănătate Vâlcea.

Având în vedere disponibilitatea Primăriei oraşului Bălcești, manifestată si asumată în cadrul întâlnirilor comune, în sensul că va suporta cheltuielile cu amenajarea spaţiului și cu utilităţile, imediat cum aceste angajamente vor fi îndeplinite, Spitalul Județea de Urgență Vâlcea va proceda la întocmirea Organigramei și a Statului de funcţii cu personalul medical, astfel încat, Consiliul Judeţean Vâlcea să aprobe Organigrama și Statul de funcţii refăcute. Aceste documente vor fi depuse distinct în procedura de contractare a serviciilor medicale cu Casa Asigurărilor de Sănătate Vâlcea”, a declarat dr. Dan Ponoran, managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe