Consiliul Judeţean Vâlcea va prelua de la Ministerul Tineretului şi Sportului trei tabere şi hotelul de lângă Inspectoratul Şcolar

sâmbătă, 9 februarie 2019

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Discuţia dintre cei doi, care a avut loc la sediul MTS, s-a concentrat pe situaţia sportului, dar şi a bazelor sportive şi pentru tineret din judeţul Vâlcea.

MTS este unul dintre ministerele cele mai avansate în ceea ce priveşte procesul de descentralizare şi fireşte că unul dintre subiectele discutate a fost şi viitoarea trecere a taberelor din patrimoniul MTS în cel al CJ Vâlcea.

Cel mai probabil, Consiliul Judeţean Vâlcea va prelua trei tabere, dar şi hotelul de lângă Inspectoratul Şcolar, acestea având nevoie de investiţii şi modernizare.

Bogdan Matei şi Constantin Rădulescu au discutat şi despre diverse proiecte pentru dezvoltarea sportului de masă, care să fie practicat de o parte din ce în ce mai mare a populaţiei şi despre necesitatea ca bazele sportive să fie cât mai accesibile celor care vor să facă mişcare.

În perioada următoare, preşedintele CJ Vâlcea se va deplasa în teritoriu pentru a vedea situaţia bazelor şi imobilelor care vor fi preluate de la MTS, pentru a putea face astfel şi o evaluare optimă a investiţiilor care vor fi necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe