Fostul primar Vasile Boeangiu face DEZVALUIRI INCENDIARE despre neregulile de la Primaria Alunu!

marți, 5 februarie 2019

 

SCRISOARE DESCHISA

Intrucât consider că locuitorii comunei Alunu merită să cunoască adevărul cu privire la cele ce s-au întâmplat și se întâmplă de fapt în localitatea Alunu și, mai ales cu Primăria Comunei Alunu.

Dragi cititori și locuitori ai comunei Alunu, iată de ce nu se mai ia gunoiul, sau riscăm să rămânem fără apă:

1. În ultimii 2 ani, au fost angajate 12 persoane în primăria Alunu și alte 7-8 persoane la Uzina de Apă, toate rude, prieteni sau susținători politici ai primarului.

2. Fondul de salarii a crescut cu un milliard pe lună în primărie și cu 200 de milioane la Uzina de Apă, adică peste 14 miliarde/an, ce trebuiesc achitați din buzunarul nostru.

3. S.C. Gospodărire Comunală Alunu SRL, societatea Consiliului Local Alunu, este în pragul falimentului, cu aproape 400.000 lei (4 miliarde) datorii, făcute de vărul primarului, deși în 2016, când au preluat-o, înregistra profit și licențe pentru Apă, Canalizare, Producție Energie Electrică din surse Regenerabile și mai ales pentru Recoltare Deșeuri Menajere. Eram singura comună din județ care făcea acest serviciu în regie proprie și la cele mai mici prețuri din țară.

4. Actuala echipă a înființat Serviciul Public de Apă și Canalizare-Alunu, unde l-au pus Șef tot pe vărul care, după ce a falimentat societatea, a făcut și aici datorii de peste un milliard. Acum, vor să dea afară 4 persoane și să lase comuna fără apă, în timp ce pe vărul l-au angajat Șef la Piscină și Spațiul Public de Recreere!

5. Conturile sunt blocate de CEO pentru că ei au pierdut voit procesul, crezând că sumele îmi vor fi imputate mie, iar apoi, în loc să achite sumele convenite la eșalonare, au angajat încă o firmă de avocatură (pe lângă avocatul plătit lunar), cheltuind câteva sute de milioane din buzunarele noastre. La ora actuală, se ceartă cu CEO, care permisese eșalonarea datoriei în funcție de bugetul pe care-l aveam.

Complexul Energetic Oltenia nu are nicio legătură cu Serviciile Comunitare, care se subordonează direct Consiliilor Locale și sunt Servicii cu Personalitate Juridică, iar dacă nu se mai recoltează gunoiul și rămânem fără apă, este doar rezultatul ,,muncii” și al ,,priceperii” actualilor conducători ai comunei Alunu. Nu vor să recunoască faptul că, până acum, au reușit să se descurce deoarece, în iunie 2016, când au venit, au găsit sacul plin: cu bani în buget, proiecte în derulare, utilaje funcționale, servicii comunitare autorizate, oameni calificați și niciun leu datorie. Îi sfătuiesc, deși nu ascultă de nimeni, să mai schimbe placa aceea cu ,,vechea conducere” și să nu-și mai bată joc de comuna Alunu și de locuitorii ei, pentru că nu este normal!

dr. Boeangiu Vasile-Pîrvu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe