Un tânăr fugit dintr-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea, prins de poliţişti în timp ce încerca să spargă un automat de cafea

luni, 21 ianuarie 2019

Un tânăr de 19 ani, dat în urmărire naţională pentru că a părăsit centrul de plasament în care se afla fără acordul supraveghetorilor, a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să sustragă bani dintr-un automat de cafea din municipiul Râmnicu Vâlcea, au anunţat, luni, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Cei trei tineri s-au orientat foarte prost, deoarece în zonă sunt camere de luat vederi, iar poliţiştii locali ai dispeceratului Direcţiei Poliţiei Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea au observat prin intermediul sistemului de supraveghere şi monitorizare a municipiului grupul de infractori chiar în timpul „acțiunii”.

Potrivit acestora, la tentativa de furt din automatul de cafea au mai participat alţi doi tineri, de 18 şi respectiv 24 de ani, cei care i-au depistat fiind agenţi din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea care se aflau în serviciul de ordine publică şi patrulare în acel moment.

Cei trei tineri au fost reţinuţi şi conduşi la sediul poliţiei, pe numele lor fiind întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat.

Tânărul căutat pentru că a părăsit centrul de plasament fără acordul supraveghetorilor a fost predat personalului de serviciu din cadrul centrului. AGERPRES

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe