Presedintele CJ Valcea, Constantin Radulescu, si prefectul Florian Marin CRITICA DUR Compania Nationala de Drumuri

joi, 17 ianuarie 2019

În această dimineață am avut o întâlnire cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu,în cadrul căreia am convenit asupra realizării unor demersuri comune către Compania Națională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR),în vederea rezolvării unor probleme stringente pentru județul nostru.
Anul trecut au existat pe drumurile naționale din județ două tipuri de probleme mari,pe care anul acesta nu mai suntem dispuși să le acceptăm, așa cum nu vom mai tolera nici lipsa de reacție a șefilor CNAIR.
Prima dintre probleme este legată de curățenia și întreținerea locurilor de parcare de pe drumurilor naționale ca și dotărea acestora cu mobilier stradal.
În al doilea rând vom solicita CNAIR să ne prezinte un program de investiții foarte clar ,pentru județul nostru,întrucât pe cel de anul trecut îl considerăm total nesatisfăcător .
Acestea sunt doar două dintre marile probleme,urmând ca nota pe care o vom semna împreună să fie dată publicității,după momentul înaintării către CNAIR.

Florian Marin, prefectul județului Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe