Popandaii din jurul premierului Viorica Dancila incearca sa saboteze CET Govora?! Mariti salariile minerilor de la CEO Oltenia si demarati investitii!

joi, 17 ianuarie 2019

CRIZA din energie: Ce face Guvernul

De o săptămână de zile, minerii din carierele din Oltenia sunt în grevă, fiind nemulțumiți de salarii și de condițiile de muncă. Din lipsă de cărbune, CEO a început să închidă grupurile de producție, începând cu azi noapte, când a tras pe bară o unitate de la termocentrala de la Rovinari - anunta cotidianul.ro
Din dispoziția Vioricăi Dăncilă, începând de azi, 17 ianuarie, Corpul de control al primului-ministru a declanșat un control la societatea Complexul Energetic Oltenia – S.A., anunță Guvernul. Obiectivele controlului constau în verificarea respectării prevederilor legale privind regulile de guvernanță corporativă, modului de stabilire și acordare a drepturilor de natură salarială pentru personalul societății Complexul Energetic Oltenia – S.A., respectarea normelor de sănătate și securitate în muncă la nivelul acestei entități, exploatarea resurselor minerale și constituirea stocurilor, realizarea programelor anuale de investiții și dezvoltare, a transmis Guvernul, într-un comunicat de presă.

Corpul de control al primului-ministru a mai efectuat acțiuni de control ce au vizat alte obiective: încheierea de către societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a unui contract de transfer al activului Unității Miniere de Carieră Berbești către societatea Centrala Electrică de Termoficare Govora S.A. Râmnicu Vâlcea; preluarea de către societatea Electrocentrale Grup S.A. a datoriei societății Termoelectrica S.A. față de societatea Complex Energetic Oltenia S.A.

Cu alte cuvinte, trebuie sa intelegem ca greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia are legatura directa cu  un contract de transfer al activului Unității Miniere de Carieră Berbești către societatea Centrala Electrică de Termoficare Govora S.A. Râmnicu Vâlcea. Ce ABERATIE!!! Popandaii guvernamentali din imediata apropiere a premierului Viorica Dancila incearca sa abata atentia opiniei publice de la adevaratele probleme de la CEO (adica salariile mici si lipsa investitiilor!!!), aducand in discutie un contract de transfer LEGAL, ultraverificat de institutiile statului, dintre doua societati cu CAPITAL DE STAT. Adica ce vor popandaii guvernamentali sa spuna: ca statul a inselat... statul?! PENIBILI! - Tiberiu Pirnau

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe