Un bătrân din Lădeşti, bătut crunt de doi minori

marți, 15 ianuarie 2019

Politiştii Sectiei 8 Lapuşata, judeţul Vâlcea, au fost sesizaţi de către o doamnă din localitatea Lădeşti, pe 7 ianuarie, cu privire la faptul că tatăl său de 76 ani, a fost agresat fizic de un minor de 17 ani.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei vătămate, din verificări reieșind că doi minori de 17 și 16 ani ar fi aruncat cu pietre spre locuința bărbatului, între cele 3 persoane izbucnind un conflict, iar minorul de 17 ani lovindu-l pe bărbat cu un lemn în zona capului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru lovire și alte violente și violare de domiciliu. Bărbatul în cauza a refuzat transportul la spital, fiind internat însă a două zi .

Cei doi minori au fost căutați de polițiști, mama acestora precizând că nu sunt acasă, dar se întorc peste o săptămâna, fiind fixată o zi pentru audieri.

Minorii au fost audiați, până la acest moment au fost desfășurate toate activitățile procedurale care se puteau efectua în acest stadiu al anchetei.

Bărbatul a fost externat la dată de 14 ianuarie din Spitalul Județean Vâlcea.

Aspectele legate de existența unui grup de persoane în Lădeşti care comit infracțiuni nu sunt reale, persoanele bănuite nu au mai comis alte fapte penale sau contravenționale. De asemenea, menționăm că au fost dispuse măsuri cu privire la prezența polițiștilor în teren, fiind organizate patrule intercomunale în zona.

Sursa: Inspectoratul Judetean de Politie Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe