Liderul Ligii Naţionale feminine a încheiat anul 2018 în forţă, câştigând Memorialul "Constantin Tită", ediţia a 10-a. Echipa antrenată de Florin Pera s-a impus în toate cele trei jocuri disputate, dar evoluţia echipei sale nu l-a mulţumit pe deplin pe tehnician.

Vâlcea a învins cu 25-20 pe CSM Slatina, cu 25-19 pe Gloria Buzău şi cu 25-24 pe Corona Braşov.

"Am urmărit în primul rând să rulăm întreg lotul de jucătoare. Am dat minute egale tuturor fetelor, indiferent de scorul care era pe tabelă, dar şi de evoluţie. Sigur că, e foarte greu să reintri în formă după perioada de pauză, dar până la reînceperea campionatului vom avea destul timp", a declarat Pera.

Vâlcea-Corona a fost cel mai frumos meci al turneului, cu vâlcencele impunându-se la limită, în ultimele minute. La Corona au lipsit Eliza Buceschi, centrul "naţionalei" României, care are probleme la ambii genunchi după Campionatul European, şi trebuie să facă o pauză, dar şi Ekaterina Vetkova, iar la SCM Rm. Vâlcea nu au jucat Ines Khouildi şi Samara da Silva, ambele menajate.

CSM Slatina, echipa Victorinei Bora, s-a clasat pe locul doi, oltencele trecând cu 23-19 de Corona şi cu 26-22 de Gloria Buzău. Braşovencele au terminat pe 3 după victoria în faţa Buzăului, 24-23.

Citeste mai mult pe gsp.ro