Gheorghe Gogârnoiu, din nou director al Finanțelor Publice Vâlcea

vineri, 28 decembrie 2018

Joi, 27 decembrie, Ministerul de Finante a trimis la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vâlcea ordinul de numire în funcția de director a lui Gheorghe Gogârnoiu și, in acelasi timp, ordinul de suspendare din funcție pentru Virgil Pârvulescu.

Reamintim ca Gheorghe Gogârnoiu, directorul executiv al Administrației Județene a Finanțelor Publice Vâlcea, a fost schimbat din funcţie, la începutul lunii septembrie 2014, dupa ce a condus institutia 10 ani.  Fostul (si, iata, din nou - actualul!) director al Finantelor Valcea a câștigat definitiv și irevocabil procesul cu Agenția Națională de Integritate. Magistrații Curții de Apel Pitești au decis că fostul director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea,  să fie repus în funcție, începând cu data de 20 octombrie 2016. De asemenea, magistrații au mai decis ca toate salariile restante să îi fie achitate la zi.

Aceasta este decizia:

Admite recursul. Casează sentinţa şi în rejudecare, admite cererea reclamantului şi anulează Ordinul 2492/113.08.2014. Dispune reintegrarea reclamantului în funcţia publică din care a fost eliberat. Obligă pe pârâă să plătească reclamantului despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi recalculate, şi cu celelalte drepturi de care ar fi fi beneficiat acesta. Definitivă.

 

Dupa ce a fost repus in functie, in 2016, Gheorghe Gogarnoiu si-a depus demisia, dar iata ca acum a revenit asupra deciziei si ocupa din nou functia de director al Administrației Județene a Finanțelor Publice Vâlcea.

Il felicitam pentru revenire pe Gheorghe Gogarnoiu si ii dorim succes in activitate!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe