Cititi aici cum isi bate joc eMAG de clienti! Lipsa de profesionalism si seriozitate la eMAG!

miercuri, 26 decembrie 2018

Lipsa de profesionalism si seriozitate la eMAG! In urma cu aproape doua saptamani, un prieten a comandat 4 cauciucuri de iarna (vrea sa le inlocuiasca pe cele pe care le are acum - tot de iarna, firesc - cu unele noi!), prin intermediul vestitului site emag.ro. In data de 17 decembrie, amicul meu a primit mesaj, ca aceasta comanda (nr. 73235107) va fi livrata intre 19 si 24.12.2018. In data de 19 decembrie s-a primit urmatorul mesaj: Ultima parte a comenzii dvs. a fost predata curierului si va fi livrata.

In data de 20 decembrie,  firma de curierat Sameday trimite urmatorul SMS - Sameday va livra azi comanda 2EMG242720933 de la eMAG. Bucuros din cale afara, prietenul meu il suna pe curier pentru a-si ridica cele 4 CAUCIUCURI DE IARNA. Curierul spune ca: V-au venit trei cauciucuri, le luati azi sau le trimitem inapoi! Cauciucurile asa vin de la eMag unul cate unul. Persoana care a facut comanda il roaga politicos pe curier si chiar ii transmite un SMS, sa nu returneze cauciucurile pana vine si cel de-al patrulea. Normal, orice om cu scaun la cap proceda asa!

Cauciucurile nu au fost returnate - dar amicul a ramas cu o parere foarte proasta despre emag, care trimite comenzi... partiale. PROFESIONALISM SI SERIOZITATE - ZERO! Aceasta este parerea omului si e firesc sa reactioneze asa.

Ulterior, au fost trimise sesizari la eMAG pe mail care nu au primit niciun raspuns, iar in data de 26 decembrie, in urma unui apel telefonic - o angajata eMAG i-a comunicat prietenului tepuit, ca ei nu au ce sa faca in acest caz. Fara cuvinte! La pomul laudat eMAG sa nu te duci cu sacul!

Update - Imediat dupa aparitia acestui articol, clientul emag a fost sunat de un reprezentat bine instruit de la departamentul de relatii publice al eMag. Dupa ce si-a cerut scuze pentru ca eMag a ratacit cauciucul buclucas, a preluat comanda si a asigurat clientul ca va primi cele patru cauciucuri in prima saptamana din ianuarie 2019. Toate bune si frumoase pana in dimineata zilei de 10 ianuarie cand omul este sunat de aceeasi doamna care-i spune, ca eMag nu are posibilitatea sa mai onoreze comanda pentru ca furnizorii nu ar mai avea tipul respectiv de cauciucuri. Dupa o luna de la lansarea comenzii si o epopee pe masura, eMag a dat dovada ca este o companie total neserioasa, care-si permite oricand sa-si bata joc de clienti.

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Cititi aici cum isi bate joc eMAG de clienti! Lipsa de profesionalism si seriozitate la eMAG!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe