Daruri pentru bătrânii de la Centrul de Zi Crețeni

miercuri, 26 decembrie 2018

l

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Protoieria Drăgășani a împărțit daruri de alimente și bătrânilor din Centrul de Zi Crețeni.

Părintele protoiereu Daniel Bîrneață împreună cu preoții Ionuț-Daniel Sichigea și Ion Dobre au fost în mijlocul beneficiarilor de servicii psiho-sociale din cadrul Centrului Crețeni, aducând aici bucuria și vestirea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, ca dar al dragostei milostive a lui Dumnezeu pentru om și semn de împăcare a firii omenești cu firea dumnezeiască. Prezența icoanei Praznicului, închinarea adusă și cuvintele troparului sărbătorii creștine au făcut să încolțească în sufletele celor de față mugurii nădejdei biruinței luminii asupra întunericului, a dragostei și iertării asupra răutății, a comuniunii asupra însingurării.

La încheierea cuvântului catehetic rostit, părintele protoiereu a oferit personalului Centrului social icoane, iar celor îngrijiți aici, preoții le-au dăruit pachete cu alimente și cuvinte de mângâiere duhovnicească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe