Skoda dezvaluie noua masina compacta Scala pe CNG

vineri, 21 decembrie 2018

Producătorul ceh de automobile Skoda a dezvăluit noul său sedan compact, Scala, care înlocuiește Rapid Spaceback. Acesta va fi disponibil în prima jumătate a anului 2019.
Acest nou model se bazează pe aceeași platformă MQB A0 ca și verișorii săi Volkswagen Polo și Seat Ibiza. Designul său este în concordanță cu conceptul Vision RS reperat la Salonul Auto de la Paris din 2018.

Se remarcă în special cu liniile sale dinamice și cu lămpile cu LED-uri din față și din spate. În interior, șoferii vor găsi un afișaj tactil poziționat central.
În ceea ce privește motoarele, Skoda planifică trei versiuni pe benzină de la Scala (95 - 150 cai putere), un model diesel (115 cai putere) și unul alimentat cu gaz natural comprimat CNG (90 cai putere).


Dotările de serie includ asistența laterală - avertizarea conducătorilor auto atunci când un vehicul se apropie din spate pentru a se deplasa sau se află în zona orbită a șoferului, precum și Lane Assist și Front Assist, inclusiv sistemul de frânare de urgență urbană, plus controlul adaptiv de croazieră și Park Assist. Ca și dotări de siguranță, Scala este echipată cu nouă airbag-uri.

Sursa: http://www.gnvmagazine.com

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe