Doctorul valcean Adrian Cacovean: “Am trăit SPAIMA devenirii de DONATOR de ORGANE, credeam că am murit când îi AUZEAM ce au de gând și INTELEGEAM ce teste urmează să facă pe mine”

vineri, 21 decembrie 2018

Doctor Adrian Cacovean: “Am trăit SPAIMA devenirii de DONATOR de ORGANE, credeam că am murit când îi AUZEAM ce au de gând și INTELEGEAM ce teste urmează să facă pe mine”

Doctorul Adrian Cacovean, medic primar chirurgie cardiovasculară, în vârstă de 50 de ani, militează fervent pe Facebook împotriva promulgării legii privind prelevarea de organe. Dr. Cacovean a trecut el însuși, în urmă cu puțini ani, prin moarte clinică, comă, și, la un moment dat, a împlinit criteriile de moarte cerebrală și spune că, în tot acest timp, a auzit tot ce se întâmplă în jurul lui.

 

“Creierul meu nu a murit deși nu există explicații științifice pentru supraviețuirea creierului și a conștienței mele cu conștiința și cunoștință cu tot. Timpii de hipoxie cerebrală înregistrați de medicii care au avut grijă de mine depășesc duratele la care creierul poate rezistă fără alterări ireversibile. Cei care au avut permanent acces la date directe și indirecte despre mine în perioada celor 11 zile de comă, au rămas uimiți și au spus că așa ceva nu se poate.Dupa prima moarte clinică determinată de stopul respirator și cardiac prelungit (al doilea, la cam o ora de la internare și după primul stop cardiac) cele 11 zile de comă, am intrat de mai multe ori în moarte clinică, de dată asta datorită manevrelor de încercare de a mă încadra în mort cerebral (am fost supus testelor de moarte cerebrală, repetat).

Am intrat succesiv în moarte clinică, comă, moarte cerebrală, de mai multe ori.

Am trăit spaima devenirii de donator de organe, credeam că am murit când îi auzeam ce au de gând și înțelegeam ce teste urmează să facă pe mine și deși înțelegeam că sunt mort cerebral și îmi imaginăm că trebuie să îi văd de deasupra ce fac, mă ingrozeam de faptul că poate nu sunt mort și mă speriam că poate este o greseala.

Apoi intrau să facă testele. M-a durut rău la ochi când m-au înțepat să vadă dacă mai am reflex ocular, apoi am făcut urat când m-au hiperventilat cu oxigen 100%. Încercați și voi să va hiperventilati, să respirați că și când alergați la proba de 100 de metri să vedeți cum va fastaciti. Testul de apnee să îl facă senatorilor care își dau acordul la aprobarea activității libere a Spintecatorilor.

Mi-au făcut CT cerebrale de 3 ori, mai multe EEG-uri și unii angajați ai spitalului încercau repetat să îmi convingă soția că nu îmi mai revin din starea de coma.

Am supraviețuit datorită Lui Dumnezeu, a soției și a celor dragi și a celor care și-au făcut datoria la lucru că angajați ai spitalului unde am fost internat.

Sa știți că va simțeam rugăciunile, tuturor celor care v-ați rugat pentru mine atunci”, a scris doctorul.

“Legea acordului prezumat înseamnă că parlamentarii își dau acordul în locul tău și a aparținătorilor tăi să fii hăcuit să ți se recolteze organele, cât timp ești inconștient și nu poți reacționa să spui că ești viu și că ți-ar conveni să te lase să te trezești și să nu mai injecteze anestezic pe seringă și să te țină în comă!”, a mai precizat dr. Cacovean.

Sursa: ortodoxiainfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe