SOCANT! Fiu şi mamă, ucişi de bovinele din gospodărie

marți, 11 decembrie 2018

 

Un bărbat din comuna Gradiștea a sesizat în noaptea de 10 decembrie organele de poliție din Bălcești prin SNUAU 112 că tatăl său, de 54 de ani si bunica sa, de 74 de ani, se afla decedați pe un teren din apropierea locuinței lor.

La fața locului s-au deplasat politiști din cadrul Secției 11 Zătreni, Poliției orașului Bălcești, Serviciului de investigații criminale Vâlcea, Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea și din cadrul Serviciului Criminalistic Vâlcea care au constatat ca aspectele sesizate se confirmă. În grădina unei locuințe din comuna Grădiștea, sat Valea Grădiștii, sunt identificate 2 cadavre care prezintă urme vizibile de violență ce par a fi produse de animale (3 vaci și un taur, crescute în gospodărie). Cercetările în cauză sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vâlcea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cadavrele celor două persoane decedate au fost transportate de catre lucrătorii Serviciului de Medicina Legala Valcea la morga Spitalului Judetean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe