Sibian arestat pentru furturi din mall-uri în Vâlcea – Prada găsită la percheziții

sâmbătă, 1 decembrie 2018

Un bărbat de 32 de ani din Sibiu a fost reținut de polițiștii clujeni în urma unor percheziții care au avut loc în capitala județului nostru. Acesta este acuzat că ar fi săvârșit mai multe furturi din centre comerciale la Râmnicu Vâlcea și Cluj Napoca.

Polițiștii clujeni au au reținut, în urma unor percheziții efectuate la Sibiu, un bărbat bănuit de comiterea unor furturi din centre comerciale, anunță Monitorul de Cluj. Au fost recuperate bunuri în valoare de circa 15.000 de lei.
”La data de 28 noiembrie a.c., poliţiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Sibiu, la persoane bănuite de sustragerea de telefoane mobile, laptop-uri (foto), smartwatch-uri, jocuri şi alte produse electronice, din centre comerciale situate pe raza comunei Floreşti, județul Cluj, şi pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea”, informează IPJ Cluj.
Activitatea a fost sprijinită de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, Serviciilor Acțiuni Speciale Cluj și Sibiu, Biroului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, beneficiind de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Avea și doi complici. Tot sibieni…
În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri electronice urmărite în cadrul dosarului penal, fiind astfel recuperate produse în valoare de circa 15.000 lei.
Totodată, s-a dispus continuare urmăririi penale faţă de doi bărbați, de 32 și 46 de ani, din Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în forma continuată (trei acte materiale). Persoanele au fost conduse la sediul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, în vederea continuării cercetărilor.
În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului în vârstă de 32 de ani, acesta urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: https://www.oradesibiu.ro/2018/11/29/sibian-arestat-pentru-furturi-din-mall-uri-la-valcea-si-cluj-prada-gasita-la-perchezitii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe