Licitatii pentru lucrari de restaurare si conservare a picturilor murale in fresca la doua biserici valcene

vineri, 30 noiembrie 2018

 

Parohia „Sf. Gheorghe” din Mun. Rm. Vâlcea, Protopopiatul Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, organizează licitaţie pentru adjudecarea lucrărilor de restaurare şi conservare a picturii murale în frescă. Suprafaţa de executat este de 825 mp.

Licitaţia va avea loc la Biserica „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” în data de 17.12.2018, la ora 11:00. Termenul limită pentru primirea ofertelor este de 14.12.2018. Ofertele se vor trimite la adresa: Pc. Pr. Popa Vasile, str. Sf. Calinic, nr. 20, Municipiul Râmnicu Vâlcea.

Mănăstirea Bradu cu hramul Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, Oraş Băile Olăneşti Protopopiatul Râmnicu Vâlcea, Arhiepiscopia Râmnicului, jud. Vâlcea, organizează licitaţie pentru adjudecarea lucrărilor de conservare-restaurare a picturii murale. Suprafaţa de executat este de 200 mp.

Licitaţia va avea loc la Mănăstirea Bradu cu hramul Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul în data de 18.12.2018, la ora 11:00. Termenul limită pentru primirea ofertelor este de 14.12.2018. Ofertele se vor trimite la adresa: Pcuv. Stareţă Arsenia Maxim, str. Gurguiata, nr. 22 A, Oraş Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe