Elevii Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” continuă „Zilele prieteniei” în centrele Fundației „Inimă pentru Inimă”

joi, 29 noiembrie 2018

 

 

Elevii Seminarului arată în cadrul proiectului „Zilele prieteniei” că iubirea de aproapele le este o virtute dragă, iar pentru bucuria întâlnirii cu prietenii lor care sunt îngrijiți în cadrul fundației, au colectat alimente, legume, fructe și dulciuri.

Ziua de joi a devenit una așteptată atât de elevii Seminarului cât și de copiii din centrele Fundației „Inimă pentru Inimă” de la Parohia Trăistari din Ocnele Mari, pentru că au posibilitatea de a-și petrece după amiaza împreună.

Însoțiți de părintele Protoiereu Nicolae Proteasa și de doamna profesoară Aura Maria Anghel, elevii seminariști arată că generația tânără nu poate fi percepută și abordată doar din perspectiva a ceea ce urmează să devină. Apropierea de vârsta copiilor din centre prilejuiește o bună comunicare și desfășurarea unor activități ludice în care se leagă prietenii, se desfășoară activități educative menite să determine o formare a caracterului prin asumarea unor valori și transformarea acestora în virtuți.

Activitățile au fost sprijinite și de preoții Iulian Diță de la Parohia Adormirea Maicii Domnului – Ocnele Mari, Laurențiu Barbu de la Parohia Sfântul Apostol Andrei, Mihai Florin Popescu de la Parohia Căzănești, Ioan Bratu de la Parohia Goranu, care au participat alături de părintele protoiereu Nicolae Proteasa la această activitate socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe