OrangeGas își extinde rețeaua CNG în Germania

luni, 26 noiembrie 2018

 

Furnizorul de gaz natural din Regiunea Olandeză OrangeGas, care a raportat achiziționarea în Germania, în iunie, a 12 stații de gaze comprimate (CNG) în Germania, declară că a achiziționat încă șase stații de GNG dintr-o altă sursă.

Un membru al NGVA Europe, OrangeGas a achiziționat cele șase stații de alimentare CNG în Hanovra de la Enercity Contracting GmbH și va începe să le gestioneze de la 1 noiembrie 2018. Ca urmare, rețeaua din Olanda și Germania se extinde la 121 de stații de alimentare.

De la lansarea OrangeGas în Germania în decembrie 2017, compania a achiziționat 41 de stații de alimentare CNG, inclusiv cele 12 stații cumpărate de la Mabagas Fuel GmbH & Co. în iunie. În prezent, compania operează în Olanda 80 de stații de alimentare CNC, iar în 2019 va deschide și două stații de alimentare cu gaze naturale în Belgia, în zona Bruxelles-ului.

În următorii trei ani, rețeaua din Germania va fi extinsă la 150 de stații de alimentare CNG. În prezent, în Germania există aproximativ 900 de stații de alimentare cu GNC.

"Acesta este un pas mare in planurile noastre pentru Germania", spune fondatorul / proprietarul Marcel Borger de la OrangeGas. "Așteptăm cu nerăbdare să integrăm în rețeaua noastră stațiile de alimentare CNG ale Enercity în Hanovra, iar scopul nostru este să extindem rețeaua germană și, ca și în Olanda, să devenim lider de piață".

Piața Enercity CNG a fost bine dezvoltată de mai mulți ani, multe mașini funcționează deja pe CNG în Hanovra, iar combustibilul este considerat, de asemenea, înlocuitorul pentru motorină. Expansiunea a sporit cifra de afaceri a OrangeGas în Germania cu 50%, până la 3 milioane EUR (3,42 milioane USD).

"Cu OrangeGas am gasit un partener independent care lucreaza activ pentru statiile de benzina CNG, ceea ce asigura ca clientii din Hanovra si din regiune continua sa aiba acces la o capacitate suficienta de rezervor CNG", spune Corinna Kleimann, CEO al Enercity Contracting GmbH din Hanovra , a cărei companie a migrat către un accent pe EV.

OrangeGas a fost înființată în 2008 și se concentrează pe oferirea unui amestec de combustibili numai la stațiile de benzină. Combustibilii sunt gaze naturale / GNC, electricitate prin încărcătoare rapidă, CO2 pentru răcirea transportului proaspăt și din 2019 hidrogen și biogazul lichefiat (LBG / LNG).

 

Sursa: http://www.ngvglobal.com/blog/orangegas-expands-its-cng-network-in-germany-1027

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe