MINET SA: Incendiu la o hală de producţie a textilelor din Râmnicu Vâlcea - Pompierii au intervenit în forță și l-au stins

luni, 26 noiembrie 2018

Incendiul produs în noaptea de duminică spre luni, la o fabrică de prelucrare a textilelor din localitatea Copăcelu, judeţul Vâlcea, a fost stins, la faţa locului fiind menţinute pentru supraveghere două autospeciale de stingere. Au ars trei linii de ptroducţie şi materiile prime aferente, precum şi 7.000 de metri pătraţi de acoperiş.

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o hală de producţie a unei societăţi de prelucrare a textilelor din Râmnicu Vâlcea, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, conform agerpres.ro.

Hala este situată la ieşirea din oraş spre staţiunea Băile Govora, în cartierul Copăceni.

Victor Negrescu îi răspunde lui Klaus Iohannis, după atacul președintelui: 'Sunt surprins că a făcut referire la mine'

Iniţial, în zonă au fost trimise şase autospeciale de stingere, însă, după aproximativ două ore de la anunţarea incendiului, au mai fost trimise încă cinci maşini.

"Se intervine cu 11 autospeciale de stingere, două autoscări, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul pompierilor militari este Serviciul Privat Oltchim cu o autospecială de stingere şi o autoplatformă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Potrivit acestuia, din primele informaţii ale pompierilor nu au fost înregistrate victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe