Sparle si soparle, 26.11.2018

duminică, 25 noiembrie 2018
  • Până la urmă, la fel ca alţi liberali de frunte, şi deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, a ajuns „la mâna”... primarului Mircia Gutău. Mai mult din milă, decât din respect, edilul-şef al Râmnicului i-a eliberat „ciobanului” Buican certificatul de urbanism nr. 1762/2018 pentru „construire balcoane și accese din exterior, modificări interioare nestructurale pentru schimbarea destinației a două camere în spații comerciale distincte - concesionare teren” la imobilul de pe strada Gib Mihăescu nr. 17 bl. A13 sc. A et. P ap. 1. Fără alte comentarii!

 

  • Consorțiul de administratori judiciari ai Oltchim a convocat Adunarea Generală a Creditorilor Oltchim pentru miercuri, 28 noiembrie 2018, având ca punct unic pe ordinea de zi: „Exprimarea votului cu privire la modificarea planului de reorganizare a activității Oltchim, propus de către consorțiul de administratori judiciari BDO Business Restructuring SPRL și Rominsolv SPRL, depusă la dosarul cauzei în data de 16 noiembrie 2018”. Modificarea propusă se referă la distribuirea efectivă către creditori, prin plan, a sumelor încasate cu titlu de preț, în urma finalizării contractelor de vânzare active încheiate cu Chimcomplex SA și Dynamic Selling Group SRL.

 

  • Fostul primar de tristă amintire al comunei Prundeni, Ion Horia Horăscu, rămâne sub control judiciar, asta după ce Tribunalul Argeş a prelungit măsura respectivă. „În temeiul art. 348 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 207 alin. 7 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul Ion Horăscu. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul Horăscu Ion, până la o nouă verificare a legalităţii şi temeiniciei acestei măsuri. În temeiul art.275 alin.3 C.pr.penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în minuta instanţei. Tot Tribunalul Argeş a mai decis judecarea cauzei la 28 noiembrie 2018 şi a încuviinţat cererea formulată de apărătorul ales al inculpatului Ion Horăscu, prin care solicită amânarea cauzei, întrucât... nu se poate prezenta la acest termen de judecată. De asemenea, s-a pus în vedere inculpatului Ion Horăscu să se prezinte la următorul termen de judecată necitat, în vederea verificării măsurii controlului judiciar.

 

  • Dupa ce a fost umilit, nefiind baga in seama de autoritati, la o inaugurare de scoala din comuna Lungesti, deputatul liberal Buican a dat fuguta la trompeta lui draga de la Televiziunea VTV si s-a facut de cacao in stilul caracteristic. El crede ca daca are palarie de boier, ii vine si prestanta la pachet. Vise, taica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe