Deputatul Ovidiu Popa: Scaderea fiscalitatii este o prioritate a PSD

vineri, 9 noiembrie 2018

Potrivit deputatului PSD de Valcea, Ovidiu Popa, incepând cu data de 1 noiembrie 2018 se aplica cota de TVA redusă de la 9% la 5% pentru prestarile de servicii. In Monitorul Oficial nr. 854 din 9 octombrie 2018 a fost publicată OUG 89/2018 privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Deputatul valcean precizeaza ca Guvernul a adoptat reducerea TVA în turism și face din nou dovada că scăderea fiscalității este o prioritate, care aplicată cu temei și cu știință produce rezultate foarte bune: activitate mai susținută, locuri de muncă mai multe, accesibilitate la produse și servicii mai mare dar și venituri mai consistente - paradoxal pentru criticii care nu contenesc să tipe că taxele mai mici ar aduce și încasări mai mici.

Cota redusă de TVA – de 5% - se va aplica la cazare, închirierea terenurilor amenajate pentru camping, serviciile de restaurant şi de catering, activitățile sportive, recreative si distractive.

Practic turismul va avea cea mai mică cotă a TVA dintre toate sectoarele economice. Va fi evident un impuls favorabil dezvoltării și consolidării domeniului - mentioneaza deputatul Ovidiu Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe