CAZUL MIRCIA GUTAU: LIVIA STANCIU - SA MEARGA LA PUSCARIE! SI PROCURORII DNA CARE AU FACUT ANCHETA!

miercuri, 31 octombrie 2018

 

Dupa 12 ani de calvar, astazi a fost declarat nevinovat Mircia Gutau, fost si actual Primar al Rm. Valcea. Dupa ce, in 2016, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a obligat statul roman sa rejudece procesul in care Gutau fusese condamnat definitiv la 3 ani si jumatate cu executare.

Dosarul, cercetat de procurorii Sutiman si Rosu de la DNA, a avut un traseu neobisnuit: toate instantele inferioare l-au achitat pe Gutau pentru inexistenta faptei. Numai instanta de recurs, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, complet din care a facut parte Livia Stanciu - Presedinte al Inaltei Curti -, l-a condamnat pe Gutau in ultima cale de atac. Chiar si acel complet cu un vot impotriva.

Aceeasi Livia Stanciu pentru care Mariana Rarinca a stat nevinovata la inchisoare si care, dupa interventia banditeasca a Liviei Stanciu - Presedinte ICCJ in functie - si a banditilor de la DNA, s-a gasit o instanta tot de banditi ca sa-i aplice o pedeapsa cu suspendare pentru a justifica cele 6 luni de arest facute deja!

Aaaaaa, acesta e statul de drept al lui KLAUS IOHANNIS - mostenit de la TRAIAN BASESCU - al lui KOVESI si LAZAR? Aaaaaa, ei au practicat coruptia de stat si banditismul la lumina zilei - in numele luptei impotriva coruptiei -, cu aprobare de al vechea si noua securitate, dar si de la Bruxelles? Aaaaaa, EI N-AR TREBUI SA RASPUNDA PENAL? Ei trebuie sa intre la puscarie vinovati fiind de un rau urias: nu doar distrugerea unor destine, dar si distrugerea ideii de justitie si constituirea mafiei de stat!

Si, iata, ca NU exista semne ca vor face! De ce? Pentru ca sistemul mafiot este la putere si dicteaza din umbra, FIIND COMPLICE. Atunci, ce-ar mai trebui sa se intample? Dar daca ireparabilul se va intampla odata si-odata? Adica, unul dintre nevinovati va pune mana pe un par si LE VA CRAPA CAPETELE IN STRADA asumandu-si riscul total? Asta se asteapta sa se intample? Se pare ca da!

 

Aurelian Pavelescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe