Mircia Gutau: Primaria a fost premiata pentru Proiectul - Reorganizarea si amenajarea spatiului public central din Municipiul Ramnicu Valcea

joi, 25 octombrie 2018

In data de 25 octombrie 2018, la Ana Hotels din Poiana Brașov a avut loc Gala Administratie.ro 2018.  La eveniment au participat 100 de lideri ai instituțiilor administrației publice românești: primari, viceprimari, prefecți, subprefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, reprezentanți ai Guvernului României și instituțiilor guvernamentale, senatori, deputați, reprezentanți ai asociațiilor profesionale ale administrației publice din România și reprezentanți ai companiilor private din domeniu.

La gala din acest an a participat si primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. Cu acest prilej au fost  decernate premii pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publice. De asemenea, cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie specifică au fost premiate în cadrul Galei Administratie.ro 2018, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din cadrul instituțiilor administrației publice, al asociațiilor profesionale din administrația publică și al mediului universitar.

Primaria Municipiului Ramnicu Valcea a fost premiata pentru Proiectul - Reorganizarea si amenajarea spatiului public central din Municipiul Ramnicu Valcea.

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe