Pentru prima dată, echipa Bubble Laboratory ajunge şi în Râmnicu Vâlcea!

vineri, 12 octombrie 2018

 

Un spectacol de teatru despre şi cu baloane de săpun pentru toata lumea! Singuraticul Dr. Bubble stă în laboratorul lui făcând baloane de săpun pentru singurul lui prieten, o păpuşă fără viaţă. Într-o zi, accidental, el aduce această păpuşă la viaţă şi tot haosul se dezlănţuie. Dr. Bubble trebuie să înveţe cum să îşi depăşească fricile, ce înseamnă generozitatea şi prietenia şi să nu o lase pe MiniMilkshake să dispară din nou în inexistenţă.
O frumoasă, sensibilă şi amuzantă poveste, stârnind bucuria şi empatia copiilor prezenţi prin baloane de săpun de la început până la sfârşit. Această poveste spectaculoasă se termină cu noi prieteni, creând o nouă dinamică a baloanelor de săpun şi acoperind din cap până în picioare cu baloane de săpun publicul.

Spectacolul are loc duminică, 21.10.2018, de la ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Intrarea celor mici se face începând cu ora 11.15 pe baza invitaţiilor distribuite prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a celor disponibile (în limita locurilor din sală) la Cinematograful ”Geo Saizescu”, începând de luni, 15.10.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe