Sparle si soparle, 11.10.2018

joi, 11 octombrie 2018
  • Aflând că ziarul nostru l-a deconspirat în momentul participării la votul pentru referendum, deputatul Cristian Buican, aşa zisul preşedinte al PNL Vâlcea, a încercat să „drege busuiocul”, spunând ceva de libertate de mişcare a membrilor săi de pratid, cu toate că PNL nu a susținut acest referendum, după cum se arată într-un comunicat al liberalilor, dar... neasumat de nimeni. La fel ca liderul său politic, Ludovic Orban, căruia i se pregăteşte debarcarea din fruntea PNL tocmai pentru atitudinea ambiguă vizavi de referendum, şi deputatului Buican i se anunţă „începutul sfârşitului” din fotoliul de preşedinte al PNL Vâlcea pentru că a sfidat „valorile” liberale şi s-a dus să voteze la referendum.

 

  • În ultimele zile, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a semnat peste 20 de certificate de urbanism pentru reabilitarea termică a unor blocuri de locuinţe aflate în aproape toate cartierele municipiului. Asta înseamnă că, după desfăşurarea procedurilor de licitaţii pentru executarea lucrărilor, din 2019, Râmnicul se va transforma într-un adevărat şantier, dacă mai punem la socoteală şi şcolile, care vor intra şi ele în programul de reabilitare termică.

 

  • Recent, a avut loc şedința operativă săptămânală a Centrului Local de Combaterea Bolilor pe tema pestei porcine africane. Au prezentat informări directorul DSV Vâlcea, inspectorul șef adjunct al IPJ Vâlcea,și directorul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea cu privire la măsurile luate pentru prevenirea bolii, dar și la situația recoltărilor de porci mistreți. În urma întâlnirii, a rezultat faptul că NU există cazuri de pestă porcină africană în județul Vâlcea, infirmând astfel cele „profeţite” de deputatul liberal Buican în urmă cu o lună.

 

  • Pe surse am aflat ca procurorii anticoruptie ar fi cerut mai multe documente de la o primarie din nordul judetului. Oamenii legii ancheteaza modul de incredintare cu DEDICATIE SPECIALA a mai multor lucrari de constructii. Contracte mai vechi, dar si in derulare. Aceleasi surse spun ca ar fi vorba despre zeci de miliarde de lei vechi, bani publici. Asta e cand vrei sa fii boier pe bani publici! Urmarim cu atentie cazul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe