O femeie din Vâlcea a fost accidentată mortal de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată

joi, 11 octombrie 2018

O femeie din Vâlcea a fost accidentată mortal de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată. Victima a ignorat semnalele acustice și luminoase care anunțau sosirea garniturii și a fost acroșată de tren. Medicii de pe ambulanță au resuscitat-o timp de 20 de minute înainte de a declara decesul.

Accidentul a avut loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, joi după amiază, iar polițiștii au stabilit că victima nu s-a asigurat la traversarea căii ferate.

„Din primele date, femeia a încercat să traverseze calea ferată neregulamentar, în apropierea barierelor, şi a fost acroşată de un tren. Posibil să nu fi auzit semnalele sonore ale acestuia. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Ambulanţei, dar, din informaţiile pe care le avem, femeia nu prezenta semne vitale”, a declarat pentru Agerpres Sandra Bălteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vâlcea. Victima avea 66 de ani.

Circulaţia feroviară în zonă nu a fost întreruptă şi nici trenul care a lovit-o nu a avut întârziere a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe