Bogdan Matei, senator PSD de Valcea: Aproape 4 milioane de cetățeni și-au exprimat voința la vot și acest lucru nu poate fi ignorat de nimeni!

marți, 9 octombrie 2018
După război mulți viteji se arată!
Dacă era asumat politic și eșua.... tot la fel de mult se bocea pe referendum sau partidele deveneau demonii distrugerii statului?!
Aproape 4 milioane de cetățeni și au exprimat voința la vot și acest lucru nu poate fi ignorat de nimeni.
Este o obligație morală să se țină cont de vocea românilor. Nu a fost un vot politic și ar fi o greșeală ca votul să fie interpretat în cheia politică. Foarte mulți români din țară și din afara granițelor au votat pentru protejarea familiei și a valorilor sociale fundamentale. Prezența scăzută la vot a fost influențată de mai mulți factori, printre care și de campania negativă dusă de unele forțe politice pentru blocarea referendumului, recurgând inclusiv la elemente de dezinformare.Partidul Social Democrat, împreună cu alte partide din opoziție, alături de principalele culte din România și de Biserica Ortodoxă Română, a susținut demersul civic inițiat de peste 3 milioane de români. Partidul Social Democrat va continua să sprijine toate măsurile care au scop susținerea instituției familiei.
Personal, îmi asum convingerile și opiniile despre familia tradițională. Le mulțumesc tuturor românilor și vâlcenilor care au participat la vot. Majoritatea românilor au pus semnul egal între referendum și politică neînțelegând că referendumul este apolitic și a fost cerut de peste 3 milioane de cetățeni. PSD a respectat spiritul civic al acestui referendum și nu a dorit politizarea lui, tocmai pentru a nu permite vulnerabilizarea acestui demers.
Bogdan Matei, senator PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe