VIDEO EMOȚIONANT. UN RUS S-A REÎNTÂLNIT DUPĂ CINCI SĂPTĂMÂNI CU CÂINELE PE CARE ÎL PIERDUSE ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN VÂLCEA

luni, 8 octombrie 2018

Imagini emoționante au fost surprinse în Vâlcea, unde un câine pierdut într-un accident, pe Valea Oltului, şi-a reîntâlnit stăpânul, după cinci săptămâni. 

Animalul s-a rătăcit imediat după accidentul în care a fost implicat stăpânul său, un bărbat din Rusia, și care a avut loc în urmă cu cinci săptămâni, pe Valea Oltului.

Potrivit unei postări pe Facebook, un polițist din Vâlcea a găsit câinele într-o parcare și l-a contactat, prin intermediul rețelei de socializare, pe proprietarul acestuia. (VEZI ȘI: CÂINELE VICTIMEI A DISPĂRUT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI: „PENTRU LINIȘTEA SUFLETULUI EI, VOM CONTINUA SĂ O CĂUTĂM!”)

Venit special, tocmai din Rusia, bărbatul și-a reîntâlnit ieri câinele.


„Acum cinci săptămâni a fost un accident pe Valea Oltului, iar conducătorul auto alb, din Rusia, nu și-a mai găsit câinele. Colegul nostru de la Poliția DN Vâlcea a găsit câinele într-o parcare. Apoi a luat legătura pe Facebook cu proprietarul și rusul a venit după câine…Iată momentul «revederii»”, a postat poliţistul pe pagina lui de socializare.

“Nici o ființă omenească nu se poate compara cu loialitatea unui animal”, este unul dintre sutele de comentarii la postarea poliţistului.

Accident la ieșire din Călimănești

Reamintim că accidentul, produs în data de 1 septembrie, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, s-a soldat cu patru victime şi cu blocarea totală a circulaţiei. Printre victime s-a numărat şi un copil.

Evenimentul produs la ieşire din staţiunea Călimăneşti – Căciulata, la km 202 + 800 m, în zona Lotrişor, a fost cauzat de neatenţia la volan, potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Vâlcea. (CANCAN.RO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe