Sparle si soparle, 05.10.2018

joi, 4 octombrie 2018
  • Deşi este o investiţie strategică pentru România şi Europa, nişte nemernici şi incompetenţi de la Agenţia Naţională de Protecţie a Mediului ţin blocat de peste 1 AN proiectul autostrăzii Sibiu-Piteşti, pretextând tot felul de „dezbateri publice” şi „evaluări de mediu”. Când pe DN7, pe segmentul de pe Valea Oltului, au loc ZILNIC accidente (unele dintre ele grave sau mortale), când de ani buni se circulă bară la bară, din cauza traficului intens de tiruri, birocraţii din birourile luxoase de la Bucureşti, ale Mediului, stau şi „analizează” dacă nu ştiu ce viermi şi alte animale au... culoare de trecere pentru a se reproduce. Te apucă râsul, dar nu poţi nici măcar să zâmbeşti la o astfel de monstruozitate şi o bătaie de joc la adresa miilor de şoferi care zilnic merg pe DN7, supranumită „Valea Morţii”, iar cei de la ANPM nu au eliberat nici până în PREZENT autorizaţia de mediu, fără de care Compania de Drumuri nu poate scoate la licitaţie execuţia celor cinci tronsoane ale autostrăzii Sibiu-Piteşti!!!

 

  • Considerat de mulţi un fel de „lemn Tănase” la şedinţele Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, consilierul PNL Dumitru Vîlcu are însă un comportament oarecum deplasat faţă de angajaţii Primăriei Râmnicului. Aşa s-a întâmplat zilele trecute, când gardianul de la intrarea principală a fost bruscat verbal de către consilierul Vîlcu pentru că nu i-a „deschis calea” să intre cu maşina... în parcarea din spatele primăriei.

 

  • În data de 3 octombrie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a anunţat rezultatul final pentru ocuparea postului de medic şef la Secţia Obstetrică-Ginecologie. Cel care a câştigat concursul este dr. Marian Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe